Acne
Acne ontstaat door een combinatie van factoren zoals een toegenomen talgproductie, veranderingen in het verhoorningsproces, bacteriën, stoffen die een ontsteking veroorzaken, voeding, make-up, huidverzorging, geneesmiddelen, hormonen, schoonmaakmiddelen, erfelijkheid, voedselallergie, enzovoort.

Om acne succesvol te behandelen is het van groot belang vast te stellen om wat voor soort acne het gaat. Soms lijkt het dat iemand acne heeft, maar is er in werkelijkheid iets anders aan de hand. Zo kan er ook sprake zijn van rosacea of hormonale storingen.
Stacks Image 1355
Acne behandelingen en de kosten daarvan worden altijd individueel bepaald. Tijdens het intake gesprek wordt dit met u besproken.

Tip: vele cosmeticaproducten veroorzaken onzuiverheden en ontstekingen. Breng tijdens het intakegesprek de verpakking van de producten mee die u gebruikt. Het gaat om de ingrediënten die er in verwerkt zijn. Deze moeten er dus op staan.

Bio MediCo is lid van diverse vakverenigingen en veel behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding via zorgverzekeraars.