Adertjes verwijderen in gelaat of op decolleté
Verwijde adertjes kunnen worden verwijderd met de Elight.

Door de warmte worden de bloedvaatjes vernietigt. Hierdoor kan een gevoel van zonnebrand ontstaan.

De behandelde vaatjes worden in het begin donkerder en verdwijnen na enkele dagen. Korstjes verdwijnen na ongeveer 7 – 10 dagen.
Stacks Image 1269

Klik voor een grotere foto

Stacks Image 1210
Na een paar keer is vaak al een grote verbetering te zien. Behandelde vaatjes komen niet terug. Een behandeling duurt 10 tot 30 minuten. Gemiddeld zijn er drie tot vier behandelingen nodig. Bij uitgebreidere couperose meer.

Vermijd 4 weken voor en na de behandeling zoveel mogelijk zon, zonnebank of een zelfbruiner. Hoe blanker uw huid, hoe mooier het effect zal zijn. Komt u toch in de zon gebruik dan een zonnebrandcrème met beschermingsfactor 30 of hoger. Een zongebruinde huid wordt niet behandeld.

Vermijd voor en na de behandeling heel intensief sporten, sauna, alcohol, zware inspanning of intensieve peelings en scrubs. Breng op de dag van de behandeling geen make-up aan. Na de behandeling mag u de huid koelen. Dit is echter niet vereist. Behandel de huid de eerste dagen voorzichtig.

Prijzen verwijderen couperose per behandeling
  • Eén plekje € 35,00
  • Enkele bloedvaatjes € 55,00
  • Neus € 65,00
  • Wangen € 105,00
  • Neus en wangen € 140,00
  • Hele gelaat € 180,00

Onderstaand onderzoek geeft aan dat Elight goede resultaten geeft bij couperose en roodheid die ontstaat door blozen.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3390232/

Bio MediCo is lid van diverse vakverenigingen en veel behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding via zorgverzekeraars.