Huidversteviging met thermolyse
Door radiofrequente energie wordt de onderhuid verhit en de opperhuid door koeling beschermt. Dit geeft een herstructurering van de collagene vezels, waardoor de huid steviger wordt, rimpels verminderen en de gelaatscontouren verbeteren. Voor ieder huidtype geschikt.
Bio MediCo werkt met zowel Bipolaire RF en 3DEEP RF (Tripolaire) radiofrequentie.

Al na één behandeling is de huid steviger en wordt de heropbouw van collageen gestimuleerd. Dit proces heeft echter tijd nodig. 2 – 6 maanden na de laatste behandeling van een kuur, heeft u een jongere en soepelere huid.
Stacks Image 1245

Klik voor een grotere foto

Stacks Image 1266
Stacks Image 1269

Klik voor een grotere foto

Stacks Image 1210
Een behandeling duurt 15 – 20 minuten. Gemiddeld zijn er 3 – 6 behandelingen nodig met een tussentijd van 3 – 5 weken. De resultaten zijn blijvend.

Na de behandeling kan de huid rood en wat gezwollen zijn en warm aanvoelen. Dit zal vrij snel verdwijnen. Er is geen herstelperiode en u kunt meteen alle dagelijkse bezigheden hervatten.
Gebruik na de behandeling eventueel wat aloë vera gel voor het ‘zonnebrand’ gevoel. Neem geen hete douche, heet bad of sauna. Vermijd hitte na de behandeling. Dus ook geen zon en zonnebank.
Prijs per behandeling
  • Behandeling hele gelaat inclusief ooggebied € 149,00
  • Behandeling hals € 65,00
  • Behandeling ooggebied € 65,00
  • De prijs op het lichaam wordt individueel bepaald

Diverse onderzoeken tonen aan dat radiofrequentie op dit moment een van de beste mogelijkheden is voor huidverstrakking, rimpelvermindering, cellulitis- en contourverbetering.
Graag bespreek ik dit met u tijdens een intakegesprek.

Bio MediCo is lid van diverse vakverenigingen en veel behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding via zorgverzekeraars.