Rimpelopvulling met hyaluronzuur

Direct resultaat, de nummer 1 in plaatselijke rimpelopvulling
  • Verzacht scherpe lijnen in het gelaat en geeft volume aan de huid
  • Vermindert rimpels bij de lippen, ogen, wangen, hals en decolleté
  • Vermindert afhangende mondhoeken
  • Veilig en huideigen product
  • Natuurlijk uitziend resultaat met onmiddellijk en duurzaam effect
Stacks Image 1214

Klik voor een grotere foto

Stacks Image 1219
Stacks Image 1202

Klik voor een grotere foto

Stacks Image 1207
Hyaluronzuur is een eiwit dat van nature in de huid voorkomt en de eigenschap heeft om vocht te binden. Omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, wordt deze binnen een jaar weer door de huid afgebroken. Gemiddeld zijn er 1 – 3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat wordt bereikt. Na één behandeling ziet u echter al een duidelijk verschil. Daarna volstaat een onderhoudsbehandeling per half jaar of per jaar om het resultaat vast te houden. Dit is helemaal afhankelijk van uw huid.

Na de behandeling kan er een lichte roodheid, zwelling of blauwe plek op het behandelde gebied ontstaan of kan de huid wat strak aanvoelen. Dit is tijdelijk van aard en gaat vanzelf over. U hoeft geen vrij te nemen van het werk. Na de behandeling moet u de huid 24 uur droog houden en zonlicht, sauna en zwemmen vermijden. Geef de huid de kans rustig te genezen en ga niet krabben. U krijgt speciale instructies mee voor de nabehandeling. Hoe beter u zich hieraan houdt hoe mooier het resultaat zal zijn.

Prijs per hyaluronzuur behandeling
  • Volledig spuitje € 282,00
  • Half spuitje € 175,00

Onderstaand onderzoek geeft een significante rimpelvermindering aan. Daarbij wordt hyaluronzuur zeer goed verdragen.
https://tinyurl.com/y7mkvuqv

Bio MediCo is lid van diverse vakverenigingen en veel behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding via zorgverzekeraars.