• Integrale geneeskunde
   De integrale geneeskunde bij huidproblemen:

   • Brengt lichaam, huid en psyche in balans
   • Optimaliseert de gezondheid
   • Verjongt uw huid en u voelt zich beter
   • Verbetert huidproblemen
   Stacks Image 1582
   Bij de integrale behandeling van huidproblemen ga ik op zoek naar de oorzaak. Huidproblemen kunnen namelijk ontstaan door hormonale veranderingen, een verkeerde voeding, verkeerd cosmeticagebruik, stress, ziekte, enzovoort. De oplossing schuilt in een integrale aanpak.

   De huid is ons grootste orgaan en vormt de verbinding met de buitenwereld en de binnenwereld. Er is continue sprake van een interactie tussen de huid en het zenuwstelsel, de psyche, het immuunsysteem en de hormonen. Deze tak van geneeskunde wordt de ‘psycho neuro immunologie’ genoemd. Geen enkel orgaan zegt zoveel over onze gezondheid dan de huid. Huidklachten zijn vaak een uiting van een disbalans in het lichaam. Een integrale aanpak geeft daarom de beste resultaten bij de behandeling van huidproblemen.

   Om een zo’n goed mogelijk resultaat te verkrijgen bij de behandeling van huidproblemen, specialiseerde ik me in het balanceren van het immuunsysteem, de psyche, het zenuwstelsel en de hormonen bij mijn cliënten. Denk daarbij aan het in balans brengen van het stresshormoon cortisol, andere hormonen, de bloedsuikerspiegel, de vetzuurbalans en de neurotransmitters. Daarbij richt ik me op het verminderen van de histamine productie en geef ik voedingsadviezen en acupunctuurbehandelingen.

   Aan de hand van microscopisch onderzoek van bloed, haren en huidschilfertjes, onderzoek ik of iemand bepaalde voedingsstoffen nodig heeft om het huidprobleem of haarprobleem van binnenuit te behandelen. Op deze wijze kan ik precies datgene adviseren wat iemand individueel nodig heeft.

   Tijdens een kosteloze intake bekijk ik uw huid en maak ik een screening van uw gezondheid, de methode van behandelen en het best haalbare resultaat. Breng uw verzekeringspapieren mee in verband met een eventuele vergoeding.

   Bio MediCo is lid van:
   LVNG Registratienummer 10002020567
   RBCZ/TCZ Registertherapeut BCZ Licentienummer 308133R
   SCAG Licentienummer 14242
  • Indicaties

   Gun uzelf en uw huid het beste
   en kies de meest succesvolle behandeling

   Eczeem
   Allergieën en intoleranties
   Huidontstekingen
   Acne en rosacea
   Psoriasis
   Netelroos
   Menopauze klachten
   Hooikoorts
   Haarproblemen en haaruitval
   Huidontstekingen
   Subklinische schildklierproblemen
   Hypoglycaemie
   Rimpels en huidverslapping
   Pigmentvlekken
   Rode adertjes en bloedblaasjes
   Steelwratjes
   Droge of vette huid
   Overbeharing
   Littekens en striae
   Cellulitis

   Stacks Image 1665

  Bio MediCo is lid van diverse vakverenigingen en veel behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding via zorgverzekeraars.