• Wie ben ik
   Wie ben ik?

   Mijn naam is Yvonne Fuhren- van de Kerkhof.

   Vanuit mijn medische- en cosmetische achtergrond én vanuit mijn persoonlijke passie en ambitie, heb ik me verdiept in het verjongen van de huid én in het structureel oplossen van huidproblemen bij mijn cliënten.

   Als kind had ik al een grote interesse in de huid die versterkt werd door mijn werk bij dermatologen.
   Stacks Image 1582
   Stacks Image 1586
   Mijn innerlijke drijfveer naar meer kennis leidde mij naar cosmetische en medische studies. Ik studeerde af op HBO-niveau in onder meer biologische wetenschappen, farmacologie, anatomie, bloedanalyse, neuropsychologie, fysiologie en pathologie.

   Zodoende kan ik vanuit een breed perspectief naar oplossingen zoeken. Inmiddels heb ik meer dan 26 jaar ervaring op het gebied van huidverbetering en huidverjonging.

   Op een bepaald moment ben ik zelf opleidingen gaan ontwikkelen. Deze worden via opleidingsinstituut Civas gegeven. Daarnaast heb ik zes jaar zelf lesgegeven.

   De laatste jaren ben ik bezig geweest met het ontwikkelen van mijn eigen productlijn ‘Nalany’. In mijn laboratorium onderzocht ik meer dan 2500 ingrediënten. Het ontwikkelen van nieuwe producten is voor mij een passie. In mijn boek ‘de kracht van cosmetica’ deel ik veel kennis over ingrediënten, huidproblemen en de huid.

   De ‘Nalany’ producten zijn onderzocht, bestudeerd en grondig uitgetest bij een extern instituut. Van ieder product ontving ik een kwaliteitscertificaat.

   In mijn praktijk vul ik de ruimte op tussen een schoonheidssalon en de stap naar een arts of kliniek. Ik heb me gespecialiseerd in biologische huidverjonging. Daardoor wordt u mooier en jonger op een natuurlijke manier. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in de natuurgeneeskundige behandeling van een grote diversiteit aan huidproblemen.

   Indien u interesse heeft adviseer ik u een afspraak te maken voor een vrijblijvend intakegesprek. Ik bekijk dan uw huid en bespreek wat de beste te behalen resultaten zijn.

   Ik hoop u snel te mogen begroeten,
   Stacks Image 1650
  • Mijn visie
   Mijn visie

   Innerlijke schoonheid is de sleutel tot uiterlijke schoonheid

   Ware schoonheid komt van binnen. Dit zie je en dit voel je. Lichaam, huid en psyche staan nauw met elkaar in verbinding. De beste resultaten worden dan ook bereikt door een combinatie van technieken.
   Om ware schoonheid en daadwerkelijke huidverbetering te bereiken integreer ik diverse behandelmethoden. Ik houd hierbij rekening met de samenwerking tussen gevoelens, stress, hormonen, de huid, voeding, omgevingsfactoren, milieu en ontspanning. Oosterse en westerse methoden worden met elkaar geïntegreerd. We proberen de oorzaak van de huidproblemen op te sporen.

   Bio MediCo heeft vele technieken en hoogwaardige apparatuur tot haar beschikking staan om de huid succesvol te behandelen.

   De uitwendige behandeling wordt veelal aangevuld met natuurgeneeskundige extracten die biologische processen in het lichaam herstellen. Bio MediCo ontwikkelde tevens een eigen huidverzorgingslijn Nalany.

   Bio MediCo onderscheidt zich van andere soortgelijke bedrijven door dit unieke concept en de veelzijdigheid. De vele facetten vormen een prachtig geheel.

   Bio MediCo staat voor het jezelf het beste gunnen, pure weldaad voor huid, lichaam en geest, persoonlijke aandacht, resultaat, kwaliteit, sfeer, vakkennis en een verrassende veelzijdigheid aan mogelijkheden. De praktijk is prachtig vormgegeven en straalt een zuivere en helende energie uit. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek indien u interesse heeft.
   Stacks Image 1630

  Bio MediCo is lid van diverse vakverenigingen en veel behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding via zorgverzekeraars.